COACH

JAAN

Rammul

Aitan luua ja saavutada just Sinu
kõige parema elu.

Mäletan seda päeva kui peas käis senise elu kõige olulisem klikk. Sain aru, et kõik failid ehk mõtted meie peas on välja vahetatavad ning me ei pea ühtegi neist tõe pähe võtma. Nüüd sain iseenda käest küsida “Kas ‘selline fail’ ehk uskumus üldse toetab Sind sellise elu elamisel, nagu…

COACH

Nii veidralt kui see ka ei kõla, siis selleks, et paremaid vastuseid saada tuleb kõigepealt paremaid küsimusi küsida. Coaching selle klassikalises tähenduses ongi teadlikkuse avardamine. Me teame, et igas inimeses on juba olemas kogu potentsiaal, kõik vastused ja aitame tal need üles leida.

Academy of Executive Coaching ja ICF
akrediteeritud Executive Coach (juhtimiscoach)

NLP PRAKTIK

NLP mõtteviis aitab mõista seoseid enda sees toimuva ja välise vahel. Kui Sa tead, mis Sind juhib, mis on Sinu väärtused, hirmud ja trigerid, saad ennast ümber programmeerida vastavalt enda maitsele.

ELUKUTSELINE ELUUURIJA

Vahel mõtlen, et mis ometi paneb mind iseenda peal toitumise ja toidulisandite inimkatseid tegema. Või vaimsete praktikate absoluutsetel äärealadel ennast proovile panema. Või avastama une, suhte, produktiivsuse, rõõmu maksimeerimise vanu ning uusi tõdesid. Parim vastus kuhu olen jõudnud: “Põnevus elu osas.“

ETTEVÕTJA

Minu loomupärane kirg on kogemuste, asjade ja süsteemide parendamine. “The difference between ordinary and extraordinary is that little extra.”

KOOLITAJA

Kui inimesed tulevad kokku, siis 1+1 on 11. Ning 1+1+1 on 111. Koolitustel on ülimalt oluline eesmärk: ühisenergia, inspiratsioon, motivatsioon ja teadmised.

MIKS MA TEEN
MIDA MA TEEN?

Sõprusringkonnas hakkas ajapikku tärkama mõiste “vaimlemine”, mis tähendas vaimu kallal töö tegemist: selle avardamist, korrastamist, sütitamist. Saime lihtsalt kokku ning tegime seda siirast huvist iseend ja sõpru järgmisele tasandile aidata. Olen isiklikult saanud kogeda kümnete kui mitte sadade inimeste elumuutvaid taipamisi ning selle müstilise elu põnevuse leegi taasärkamist silmades.

See on midagi, mis mulle tohutult meeldib ja energiat annab. Naudin seda protsessi ning tulemust. Olen ka absoluutne optimist, sest tean, et igal muutusel on lainetusefekt. Koos neid muutuse hetki kogeda ning tulemusi lahti lainetamas vaadata on võimas – ja see ongi see, miks teen, mida teen.

KÕNETAB
MINU ENERGIA?

Broneeri 30 minutiline demo kõne

KELLEGA MA TÖÖTAN?

Olen pika ettevõtlus- ning tiimijuhtimiskarjääri jooksul jõudnud arusaamale, et parimad tulemused meeldival viisil tulevad sünergiast. See tähendab, et koostööd tehes on ehe vastastikune keemia, respekt ning usaldus.

Proovikohtumisel saame mõlemad selgelt aru, kuidas me sobime ning kas meil oleks lihtsalt imeliselt tulemuslik koostööd alustada. Kui jah, siis olen põnevil – ning asume Sinu unistuste teele!

Selleks broneeri aeg 30 minutiliseks demo kõneks 😉

+372 55542434 ❘ jaan.rammul@gmail.com